Search

Zgodovina

Družinsko čebelarstvo Veber z večletno tradicijo vzreje čebel in pridelave medu ter drugih čebeljih proizvodov je družinski posel skozi 3 generacije naše družine. V različnih fazah proizvodnje sodelujejo vsi člani naših družin, skupaj si prizadevamo ustvarjati najboljše izdelke in stremeti k našemu cilju – ponuditi našim kupcem zdrave in naravne izdelke vrhunske kakovosti brez kompromisov.
Davnega leta 1979 je naš oče Zdenko Veber, dipl.oec, kot ljubitelj čebelarstva in nasploh narave, pridobil prve panje in z veliko truda in dela postavil temelje za današnje sodobno čebelarjenje. V tistem času, ko je primanjkovalo strokovnih znanj in inovacij v čebelarstvu, je bilo potrebno najti različne načine za doseganje optimalnih rezultatov. Tako smo se tudi mi učili od drugih. Predvsem od Slovencev in Avstrijcev, pa tudi od kolegov iz Madžarske, Srbije, Bosne, Grčije in Izraela ter pridobivali dragocene praktične in strokovne izkušnje. Za nami je veliko poslušanih strokovnih predavanj, prebranih knjig o čebelarstvu in apiterapiji, veliko praktičnih vaj in drugih dejavnosti, povezanih s teoretičnimi in praktičnimi znanji v čebelarstvu.

 

Poleg ukvarjanja s čebelarstvom smo skozi leta izpopolnjevali tudi razne izdelke, medene mešanice in pripravke na osnovi čebeljih proizvodov, ki blagodejno vplivajo na zdravje. Ustvarjanje različnih kombinacij temelji na izkušnjah ljudske medicine, pa tudi na postulatih moderne medicine, farmakologije in tehnologije proizvodnje.

Danes čebelarimo z več kot 300 čebeljimi družinami v selitvenem in stacionarnem čebelnjaku.
Letno pridelamo več kot 15 ton različnih vrst medu, propolisa, cvetnega prahu in matičnega mlečka.
Naša vizija za prihodnost je neprestano izboljševati kakovost izdelkov in postati prepoznavni kot najzanesljivejši partner naših strank. Zadovoljstvo naših strank nam daje pravico upati, da smo dobri in uspešni v tem, kar počnemo.

Zagotovilo kakovosti

Družinsko čebelarstvo Veber vam zagotavlja kakovost medu in čebeljih proizvodov iz lastnega stacionarnega in mobilnega čebelnjaka, ki ga selimo za pašami medonosnih rastlin po Slavoniji, Baranji, Banovini, Posavski Hrvaški, Liki in Gorskokotarju.
Za vas iščemo najboljša mesta in najkakovostnejše paše, iz katerih naše marljive čebele jemljejo le najboljše in nam prinašajo najkakovostnejši med – naraven in zdrav. Večletne izkušnje in več kot tri desetletja tradicije ukvarjanja s čebelarstvom v naši družini so zagotovilo kakovosti in profesionalnega odnosa do neprecenljivega zaklada in naravnega bogastva, ki nam ga čebele podarjajo v obliki naravnega medu in drugih čebeljih proizvodov. Številne nagrade in priznanja, zbrane na različnih tekmovanjih, prispevajo k kakovosti naših proizvodov, ki nam je zelo pomembna.
Naše izdelke lahko kupite samo neposredno in direktno od nas, ne pa v drugih trgovinah ali lekarnah, kar vam zagotavlja, da ste svoj med pridobili neposredno od čebelarja, ki ga proizvaja. Razlog za to je naša politika kakovosti in profesionalni odnos, saj želimo spremljati celoten proizvodni proces – od vzreje čebel in pridobivanja surovinske osnove do predelave in proizvodnje naših izdelkov ter prodaje in trženja za naše izdelke ter neposrednega stika s končnim potrošnikom in uporabnikom.

Zaženite galerijo in si oglejte naše diplome, priznanja in certifikate:

Share

Preko 45 000

kupcev v Hrvaški in v tujini je preizkusilo naše izdelke.

Več kot 98%

kupcev je zadovoljno ali izjemno zadovoljno s našimi izdelki.

Više od 65%

kupcev se je vrnilo v ponovno nakupovanje.

Preko 40%

nam so stalni kupci, ki redno uporabljajo naše izdelke.

Ivana Drnas , Solin

Spoštovani,
Izjemno smo zadovoljni s kakovostjo medu, hitrostjo dostave in posebnim poudarkom na skrbnem pakiranju vaših izdelkov. Tako prejšnji nakupi kot ta so bili z veliko pozornostjo pakirani in urejeni.
Hvala vam za poslano in pozornost, ki jo vedno pošljete.
Čudovito je, da še vedno obstajajo ljudje, ki cenijo sebe in svoje dragoceno delo ter tudi kupca.
S spoštovanjem iz sončnega Solina,
Ivana&Mateo

Melita Zvekić Miler, Kastav

Darilni paket je dostavljen in zadovoljstvo je res veliko!!
Kot naročnik darila sem hvaležna za vsako podrobnost, ki ste ji posvetili in presenečenje naredili uspešno, toplo in čudovito!!

Tatjana Tepeš, Optimarisk doo-Varaždin

"Paketi so odlični in več kot odlični. Resnično smo navdušeni. Paketi so kakovostni, prefinjeni, prav takšni poslovni. Najlepše se vam zahvaljujem za sodelovanje, za hitrost in korektnost."

Maja Štorga, Novi Marof

Uporabljala sem Imunomed raznih medarjev, vendar me je ta navdušil. Začnimo z ljudmi, ki ga delajo in ki so izjemno prijazni in ustrežljivi, med, ki je fantastičnega in polnega okusa, ter pozornostjo, ki jo prejmete ob naročilu. O hitrosti dostave sploh ne govorimo, danes naročim, čez dan ali dva pa uživam. 5+

Jelena Bojanović, Đakovo

Vse pohvale za sirup iz borovih iglic. Sin ima alergijski laringitis, kar pomeni, da ob znižanju temperature vsak dan uporabljamo inhalator. Odkar uporabljamo sirup, inhalator ostane pospravljen, kar se še nikoli ni zgodilo... vse pohvale in priporočila.
+385 91 410 4422
www.pravi-cebelarji.si
Brza in cenovno ugodna dostava po vsej Sloveniji in EU-ju
Izkoristite možnost različnih vrst plačila
Sigurna spletna nakupovanja (uporabljamo SSL zaštito)
Množica priznanj in jamstvo kakovosti izdelkov
Vprašajte nas
1€ = 7.53450 kn