Opomba: Slika izdelka se lahko razlikuje od dejanskega videza embalaže.

Product Description

Medeni sirup borovih iglic – naravno zdravilo za kašelj

 

Ta izjemna sirup je narejen samo iz naravnih sestavin – raztopina borovih iglic, najboljšega akacijevega medu, propolisa in sveže stisnjenega limoninega soka.Dobro deluje pri vseh težavah dihalnega sistema, proti kroničnemu kašlju, respiratornim okužbam, vnetju žrela, hripavosti, prehladu, astmi in bronhitisu.Prav tako za odstranjevanje sluzi, krepitev imunskega sistema, izboljšanje apetita in še veliko drugih stvari, ki dobro vplivajo na naše telo.

Sirup lahko uporabljajo tako odrasli kot otroci, zaradi velike količine vitamina C pa se uporablja kot preventiva proti prehladu in gripi v zimskih mesecih ter tudi za pomoč pri zdravljenju le-teh.

borove-iglice

 

Borove iglice so zanimive, saj vsebujejo visoke količine vitamina C.Oziroma, znano je, da nekatere vrste borovih iglic vsebujejo večjo količino vitamina C kot kar šest limon!Zato je pametno izdelke iz borovih iglic uporabljati preventivno, pa tudi za zdravljenje prehlada in gripe.Pri težavah z dihalnim sistemom se še posebej priporoča uživanje medenega sirupa iz borovih iglic, saj spodbuja izkašljevanje in izločanje izločkov iz dihalnih poti.In pri vnetju grla, kroničnem kašlju, bronhitisu, prehladu in respiratornih okužbah, še posebej pri težavah z astmo.Priporočamo vam, da se v boju proti virusom in bakterijam odločite za pripravke iz borovih iglic v kombinaciji s naravnim medom, saj prav ti zdravijo omenjene dihalne poti, ki so v hladnejših dneh najbolj izpostavljene in najpogosteje prizadete.Na koncu, a nič manj pomembno, ta vrhunska izdelek poleg medu in borovih iglic vsebuje tudi propolis, ki je sinonim za boj proti okužbam in ščiti organizem pred bakterijami in virusi ter se imenuje naravni antibiotik.Kombinacija teh 3 izjemnih naravnih sestavin daje odlične rezultate in vrhunski izdelek za otroke in odrasle – Medeni sirup iz borovih iglic s propolisom.

Sirup iz borovih iglic

Vitamini

Ko gre za zdravilnost borovih iglic, lahko vitaminu C dodamo še en slaven vitamin, in sicer vitamin A.Borove iglice vsebujejo visoke koncentracije vitamina A in karotenoidov, ki delujejo kot antioksidanti.To pomeni, da blagodejno vplivajo na zdravje oči, oziroma preprečujejo nastanek sive mrene in degeneracijo makule, zato jih posebej priporočamo ljudem v zrelih letih zaradi njihovih pogostih težav z vidom.Opomnili vas bomo, da vitamin A iz borovih iglic blagodejno vpliva tudi na zdravje kože.Njegova antioksidativna svojstva uničujejo škodljive proste radikale in pospešujejo regeneracijo kožnih celic.Tako uporabo izdelkov iz borovih iglic lahko pospešite zdravljenje brazgotin po aknah in upočasnite nastanek gub.Več o izdelku lahko preberete na našem blogu.

Share
5.00 out of 5 based on 124 customer ratings
124 mnenj strank

Medeni sirup iz borovih iglic

7,70  s PDV-om

Pakiranje: 125 ml
Kategorija: ,
125 ml
Share
Medeni sirup iz borovih iglic

Način shranjevanja: Hraniti na suhem in temnem mestu. Izven dosega sončne svetlobe in virov toplote, po odprtju pa v hladilniku.

Medeni sirup iz borovih iglic

Uporaba: Vzame se 2-3 čajne žličke na dan tako, da ga raztopimo v ustih ali dodamo namesto medu v mlačen čaj. Za povečanje apetita pri otrocih vzeti 1 majhno žličko pred jedjo. Uporabljajo ga lahko otroci, starejši od enega leta.

Medeni sirup iz borovih iglic

Sestava: Sirup je narejen iz mladih poganjkov borovih iglic, akacijevega medu, sladkorja in tinkture propolisa. Ne vsebuje konzervansov, zato ga je treba hraniti v hladilniku.
Sestavine akacijev med 60%, raztopina borovih iglic 35%, propolis 4%, limonin sok 1%

Medeni sirup iz borovih iglic

Izdelki in polni: Čebelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvaška
Država porekla: R.Hrvatska
Najbolje uporabiti do: Natisnjeno na izdelku
Neto količina: 125 ml

Medeni sirup iz borovih iglic

Opomba: Nosečnice ne smejo uporabljati izdelkov iz borovih iglic ali drugih zimzelenih rastlin, saj lahko določene aktivne sestavine v njih škodijo.

IZJAVA O ODPRAVI ODGOVORNOSTI:
Vsi besedila in članki so napisani v dobri veri in kot neobvezni nasveti, ki temeljijo na izkušnjah in literaturi, ter kot taki ne predstavljajo zdravstvenih trditev. Izdelek uporabljate na lastno odgovornost. Če jemljete zdravila, se posvetujte z zdravnikom. Za vsa morebitna vprašanja poiščite nasvet strokovne osebe, zdravnika ali farmacevta.