Opomba: Slika izdelka se lahko razlikuje od dejanskega videza embalaže.

Product Description

Okrasna sveča Bubble 2kom

 

Sveče iz 100% čistega čebeljega voska

imajo daljši čas gorenja brez dima, toplim naravnim sijajem in prijetno aromo medu, ki bo navdušila vaša čutila. Kot pri vseh izdelkih Čebelarstva Veber, so naše sveče ekološko sprejemljive, ročno izdelane z naravnimi sestavinami in brez strupov.

Čas gorenja se lahko pomembno podaljša, če svečo vzdržujemo na način, da fitilj občasno podrežemo, vosek z robnih sten sveče nanesemo proti sredini sveče oz. fitilju in da svečo občasno ugasnemo in ponovno prižgemo.

Naravne barve in odtenki

Čebelji vosek se izloča iz medenih okvirjev in lahko je v različnih barvah – od svetlo bež do temnega karamela. Barva čebeljega voska je odvisna od tega, s čim so se čebele hranile v določenem letnem času, prav tako se barva lahko spreminja s spremembo letnih časov in kraja čebelnjaka. Čebelji vosek je naravni proizvod, ki ga proizvajajo čebele, in razlike v odtenkih so nekaj normalnega in pričakovanega.

Share

Okrašena sveča Bubble 2/1

3,59  s PDV-om27,05 HRK

Okrasna sveča Bubble 2kom   Sveče iz 100% čistega čebeljega voska imajo daljši čas gorenja brez dima, toplim naravnim sijajem in prijetno aromo medu, ki bo navdušila vaša čutila. Kot pri vseh izdelkih Čebelarstva Veber, so naše sveče ekološko sprejemljive, ročno izdelane z naravnimi sestavinami in brez strupov. Čas gorenja se lahko pomembno podaljša, če […]
Share
Okrašena sveča Bubble 2/1

Opomba: Hraniti na suhem in temnem mestu. Izven dosega sončne svetlobe in virov toplote. Prižgane sveče ne puščajte brez nadzora in jih hranite izven dosega otrok.

Okrašena sveča Bubble 2/1

Čas gorenja:1 sveča 8-10 ur
Dimenzije: višina 35 mm
Neto količina: Pakiranje 2kom sveč 2x35 gr

Okrašena sveča Bubble 2/1

Izdelki: Čebelarstvo Veber, Kvarnerska ulica 17, 35000, Slavonski Brod, Hrvaška
Država izvora: R. Hrvaška