Opomba: Slika izdelka se lahko razlikuje od dejanskega videza embalaže.

Product Description

Sveče iz 100% čistega čebeljega voska

Sveče iz 100% čistega čebeljega voska imajo daljši čas gorenja brez dima, s toplo naravno svetlobo in prijetno aromo medu, ki bo navdušila vaša čutila.Kot pri vseh izdelkih Čebelarstva Veber so tudi naše sveče lučke ekološko sprejemljive, ročno izdelane z naravnimi sestavinami in brez strupov.

Čas gorenja se lahko pomembno podaljša, če svečo vzdržujemo tako, da fitilj občasno podrežemo, vosek s skrajnih sten sveče nanesemo proti sredini sveče oziroma fitilju in da svečo občasno ugasnemo in ponovno prižgemo.

Naravne barve in odtenki

Čebelji vosek se izloča iz medenih okvirjev in lahko je v različnih barvah – od svetlo bež do temno karamela.Barva čebeljega voska je odvisna od tega, s čim so se čebele hranile v določenem letnem času, barva pa se lahko spreminja tudi glede na letni čas in lokacijo čebelnjaka.Čebelji vosek je naravni proizvod, ki ga proizvajajo čebele, in različice v odtenkih so nekaj, kar je normalno in pričakovano.

Čas gorenja se lahko pomembno podaljša, če svečo vzdržujemo na način, da fitilj občasno podrežemo, vosek s skrajnih sten sveče nanašamo proti sredini sveče oziroma fitilju ter da svečo občasno ugasnemo in ponovno prižgemo.

sveče iz čebeljega voska, beeswax candles

Čebelji vosek je naravno obnovljivo gorivo, ki gori dolgo in jasno, ni strupen, očisti zrak sproščanjem negativnih ionov in je zato za nas vse zaželen ter tako lepo diši.Čas izgorevanja čebeljega voska je trikrat daljši kot pri parafinskih svečah in do dvakrat daljši kot pri sojinih svečah, zato so sveče iz čebeljega voska najbolj donosne.Naš čebelji vosek prihaja neposredno iz proizvodnje naših lastnih čebel, ki obiskujejo polja travniškega cvetja, akacijeve in kostanjeve gozdove ter druge paše v okolici, kar ima za posledico, da ima vosek nežen odtenek rumene barve, ki ima naravni in aromatični vonj medu.Barva in vonj sta ustvarili naše čebele in mi nismo ničesar preoblikovali ali dodali, v naših svečah ponujamo samo tisto, kar nam je podarila narava in naše marljive čebele.

  • 100% naravni čebelji vosek – 100% Naravni Čebelji Vosek
  • Izjemno dolgo gorenje – Neverjetno Dolgi Čas Gorenja
  • Zagotovljena kakovost – Ročno vlivanje in obdelava
  • Naravna aroma medu in naravna barva – Naravna Aroma Medu in Naravna Barva

Naravna aroma medu in naravna barva – Naravna Aroma Medu in Naravna Barva

Naš čebelji vosek prihaja neposredno od čebelarjev, ki skrbijo za naše lastne čebele, ki obiskujejo polja cvetja, akacijevih in kostanjevih gozdov ter druge paše v okolici, kar ima za posledico, da ima vosek nežen rumen odtenek, ki ima naravno in aromatično aromo medu.Barva in vonj sta ustvarili naše čebele in mi nismo ničesar preoblikovali ali dodali, v naših svečah ponujamo le tisto, kar nam je podarila narava in naše marljive čebele.Čebelji vosek se pridobiva iz medenih okvirjev in lahko ima različne barve – od svetlo bež do temno karamela.Barva čebeljega voska je odvisna od tega, s čim so se čebele hranile v določenem letnem času, barva pa se lahko spreminja tudi glede na letni čas in lokacijo čebelnjaka.Čebelji vosek je naravni proizvod, ki ga proizvajajo čebele, različne odtenke pa so nekaj običajnega in pričakovanega.

100% naravni čebelji vosek – 100% naravni čebelji vosek.

Čebelji vosek je obnovljiv naravni proizvod brez dodatkov in primesi.Čebelji vosek ima netoksične lastnosti, kar ga naredi idealnega za čisto izgorevanje. Za razliko od parafinskih sveč, sveče iz čebeljega voska so hipoalergene, idealne za ljudi z alergijami ali drugimi občutljivostmi, in se priporočajo kot pomoč pri lajšanju simptomov alergij.Negativni ioni, ki jih pri gorenju sproščajo sveče iz čebeljega voska, vplivajo na človekovo razpoloženje in spodbujajo, da se počutimo bolje.

Nenavadno dolgi časi gorenja – Incredibly Long Burn Times

Sveče iz čebeljega voska imajo dolgotrajno gorljivost.Pri izgorevanju ni dima in saj.Ena zgoraj svetlejša, višja in čistejša od katere koli druge vrste sveč in zato imajo boljšo vrednost v primerjavi z drugimi svečami.Čas gorenja se lahko pomembno podaljša, če svečo vzdržujemo tako, da občasno podrežemo stenj, vosek s skrajnih sten sveče nanašamo proti sredini sveče oziroma stenju ter da svečo občasno ugasnemo in ponovno prižgemo.

Zagotavljanje kakovosti – Ročno vlivanje in ročno dokončanje

Vsaka naša sveča je ročno izdelana in po odstranitvi iz kalupa gre skozi kontrolo kakovosti, da se zagotovi, da se vsaka sveča pravilno izlije – ne želimo zračnih mehurčkov, ohlapnih stenj, kozmičnih črt in drugih nepopolnosti.Če se takšen izdelek pojavi pri končni kontroli kakovosti, se odstrani in gre ponovno v taljenje.Na ta način zagotavljamo, da naši kupci prejmejo pravilne in vrhunske izdelke – ročno izdelane in visokokakovostne.

Share
5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
2 mnenji strank

Lučice 10/1 – kraft embalaža

5,90  s PDV-om

Kraft box 10/1
Share
Lučice 10/1 – kraft embalaža

Način shranjevanja: Hraniti na suhem in temnem mestu. Izven dosega sončne svetlobe in virov toplote. Goreče sveče ne puščajte brez nadzora in jih hranite izven dosega otrok.

Čas gorenja: Čas gorenja 5-6 ur (1 svečka 20 g)

Dimenzije: Teža 10 x 20 g

Lučice 10/1 – kraft embalaža

Država porekla: Republika Hrvaška.
Izdelki: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvaška