Search

Naročanje

  • Kupec naroči izdelek ali izdelke preko elektronskega obrazca naročila, e-pošte ali telefona. Kupec je vsaka polnoletna oseba, ki naroči vsaj en izdelek, izpolni zahtevane podatke in pošlje naročilo.
  • Vse cene so izražene v EUR.
  • Izdelek se šteje za naročenega, ko kupec izbere izdelek(e) in potrdi način plačila.

Plačevanje

  • Izdelke lahko plačate na naslednje načine:
  • s položnico ali univerzalnim plačilnim nalogom
  • preko spletnega bančništva
  • s kreditnimi karticami American Express, MasterCard, Visa in Diners
  • z odkupnino – plačilo ob prevzemu blaga
  • preko PayPala

 

 

WSPay™ - Web Studio payment gateway

Cena izdelka

Plačevanje na spletni strani www.pcelarstvo-veber.hr se opravi v kunah. Cene so maloprodajne, izražene v kunah in vključujejo ustrezni DDV. Cene, navedene na spletni strani www.pcelarstvo-veber.hr, so končne s obračunanim 25% DDV-jem. Opg Pčelarstvo Veber je v sistemu DDV-ja in v skladu z zakonom mora obračunati zakonsko stopnjo DDV-ja. Obračun DDV-ja se opravi glede na zaračunane nadomestke. Cene izdelkov ne vključujejo stroškov dostave, zato se ti plačajo posebej, v skladu s pogoji in načinom, kot je navedeno v teh Pogoji nakupa (Predpogodbenih obvestilih). Pred potrditvijo naročila je posebej navedena cena izdelka z vključenim DDV-jem, cena dostave, če je plačljiva, ter končna cena, da lahko kupec vidi končno ceno, ki jo plača za naročeno storitev nakupa. V primeru plačevanja prek e-bančništva in splošnega plačilnega naloga, stroški plačila in/ali medbančne transakcije niso vključeni v ceno, zato je mogoče obračunati strošek provizije, ki lahko znaša do 0,50 evra.

Izjava o pretvorbi

CENE V DRUGIH VALUTAH – ZA UPORABNIKE IZVEN HRVAŠKE
Plačilo se vedno opravi v hrvaških kunah.
Znesek, ki bo obremenil vašo kreditno kartico, se pridobi tako, da se hrvaška kuna pretvori v vašo valuto po trenutni tečajni listi Hrvaške narodne banke. Ko se zaračunava vam, se znesek pretvori v vašo valuto po tečaju kreditne kartice, s katero ste plačali.
Kot posledica pretvorbe valut lahko pride do manjše razlike v ceni od tiste, ki je navedena na naši spletni strani.

Dostava

Izdelki bodo zapakirani tako, da se običajno manipulacijo pri transportu ne bodo poškodovali.
Dostava izdelkov se opravi takoj po nakupu (razen če je konec tedna) in izdelki se običajno dostavijo v roku 48 ur od prevzema pošiljke s strani dostavne službe. Izjema je lahko rok do 72 ur od predaje pošiljke za dostavo. Dostava se opravi s kurirskimi službami-paketno distribucijo.

HRVAŠKA-Cena dostave v Republiki Hrvaški znaša 4,99 EUR fiksno za pakete do teže 20 kg.Za zneske nad 50 EUR je dostava popolnoma brezplačna na območju RH.

SLOVENIA -Cena dostave v Sloveniji je 5,99 EUR fiksno za pakete teže do 20 kg. Brezplačna dostava po 70,00 eur.

Mednarodna dostava

Ostala mednarodna dostava se opravi v skladu s trenutno veljavnim cenikom, ki ga lahko vidite tukaj.

International Delivery-Pricelist

 

Če zaradi nepredvidenih okoliščin naročenega izdelka ne moremo dostaviti v navedenem času, vas bomo kontaktirali prek kontaktov, ki ste jih navedli ob naročilu.

Ko dostavljalec (podjetje, ki izvaja dostavo) prejme pošiljko od prodajalca, prodajalec ni več odgovoren za nadaljnji potek dostave, morebitna zamujanja in težave, ki se lahko pojavijo v zvezi z nadaljnjim rokovanjem in dostavo blaga.

Če kupec ne prejme blaga ali obvestila o dostavi v pričakovanem času, lahko kupec o tem obvesti prodajalca, da se izvedejo ukrepi za iskanje pošiljke ali pošiljanje nadomestne pošiljke.

Če kupec zavrne prejem naročenega blaga, ima prodajalec pravico zahtevati povrnitev vseh stroškov, povezanih s dostavo.

Pravne informacije

Izjava o varstvu in zbiranju osebnih podatkov in njihovi uporabi

Zavezujemo se, da bomo varovali zasebnost vseh naših uporabnikov. Zbiramo le nujne, osnovne podatke o uporabnikih, ki so nujni za naročilo/plačilo/dostavo naših izdelkov. Vsi podatki o uporabnikih se strogo varujejo in dostopni so samo zaposlenim, ki potrebujejo te podatke za opravljanje dela. Jamčimo, da osebnih podatkov kupcev ne bomo dajali na vpogled in uporabo tretjim osebam.

Podatki uporabnikov in njihova varnost

Na določenih mestih znotraj spletne strani in v določenem času, www.pcelarstvo-veber.hr bodo zbirani osebni podatki uporabnikov. Ti podatki se bodo uporabljali za stik in evidenco uporabnikov ter za statistično obdelavo obiska spletne strani. Pčelarstvo Veber jamči, da podatkov, ki jih bo na ta način zbral, ne bo prodajal.

Urejanje in brisanje uporabniških podatkov ter odstranjevanje e-poštnih naslovov iz seznamov za pošiljanje, je mogoče na povezavi https://pcelarstvo-veber.hr/pretraga-korisnickih-podataka/ ali prek povezav za odstranjevanje/urejanje podatkov, ki se nahajajo v podnožju vseh promocijskih e-poštnih sporočil podjetja OPG Hrvoje Veber-Pčelarstvo Veber. Za informacije o njihovih podatkih, se lahko uporabniki obrnejo prek e-poštnega naslova [email protected].

S posredovanjem poizvedbe, podpisom pogodbe ali tudi z neposrednim stikom, uporabnik prostovoljno razpolaga s svojimi podatki ter s tem dovoljuje njihovo uporabo za zaščito svojih osebnih interesov v vseh poslih, ki jih sklepa s Pčelarstvom Veber.

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov uporabnika vključuje posredovanje istih tretjim osebam in trgovskim družbam v Republiki Hrvaški in v tujini. Tretje osebe se štejejo za vse fizične osebe in trgovska družba, ki so potrebne za izvedbo dogovorjenih poslov.Podatki se hranijo za nedoločen čas.

Shranjevanje podatkov uporabnikov na segmentu spletnih trgovin

Podatki uporabnikov kupcev se shranjujejo na spletni trgovini samo v primeru registriranih kupcev. Če želite v prihodnosti spreminjati in brisati svoje uporabniške podatke (vključno s svojimi komentarji / ocenami izdelkov), vas prosimo, da opravite nakup kot registrirani uporabnik. Registracija se izvede na strani Moj račun na povezavi https://pcelarstvo-veber.hr/moj-racun/ .


Če ste že kupovali kot neregistriran kupec in želite natisniti podatke o svojih prejšnjih naročilih, nas kontaktirajte preko podatkov na povezavi
https://pcelarstvo -veber.hr/kontakt/ .< span style=”font-size: medium;”>
Če želite obdržati svoj uporabniški račun, vendar želite, da odstranimo vaš komentar/mnenje, nas kontaktirajte prek
https://pcelarstvo-veber. hr/ kontakt/ .

Uporaba piškotki na spletni strani

Da bi zagotovili pravilno delovanje spletnega mesta, včasih na vaše naprave shranimo majhne podatkovne datoteke, znane kot piškotki. Enako velja za večino velikih spletnih mest.

Kaj so piškotki?

Piškotek je majhno besedilo datoteka, ki se shrani v računalnik ali mobilno napravo ob obisku določenega < span style=”font-size: medium;”>splet< span style=”font -family: Arial;”>-place. Uporaba piškotkov splet– spletno mesto si zapomni vaša dejanja in nastavitve (kot so prijava, jezik, velikost pisave in druge nastavitve, povezane z zaslonom) v daljšem časovnem obdobju, tako da vam ni treba ponovno -vnesite jih vsakič, ko se vrnete splet-mesto ali med brskanjem po njegovih različnih straneh.

Piškotki so poslani podatki s spletne strani in shranijo v uporabnikov internetni brskalnik med brskanjem po spletni strani. Ob vsaki uporabi spletnega mesta brskalnik pošlje piškotke nazaj na strežnik, da spletno mesto obvesti o prejšnjih dejavnostih uporabnika.

Piškotki so zasnovani kot zanesljive mehanizme za pomnjenje informacij (kot so npr. košarica izdelkov) ali za beleženje drugih uporabniških aktivnosti (klikanje na določene povezave, prijava, obiskane strani itd.)</ p>

Na spletnem mestu < a href=”http://www.pcelarstvo-veber.hr/”>www.pcelarstvo-veber.hr za vpogled v statistiko obiska se uporablja Google Analytics, ki omogoča vpogled v obisk iz virov kot so socialna omrežja, e-pošta, oglaševalske platforme, spletni iskalniki in druge spletne storitve in orodja.

Če uporabnik ne želite sprejeti uporabe piškotkov na spletni strani www.pcelarstvo-veber.hr, lahko jih blokirate z gumbom v orodni vrstici ki je prikazan v nogi spletnih strani.

Blokiranje piškotkov v Internetni brskalniki, je to mogoče z navodili na povezavi http://www.thewindowsclub.com /onemogočiti omogočiti-

Share

Preko 45 000

kupcev v Hrvaški in v tujini je preizkusilo naše izdelke.

Več kot 98%

kupcev je zadovoljno ali izjemno zadovoljno s našimi izdelki.

Više od 65%

kupcev se je vrnilo v ponovno nakupovanje.

Preko 40%

nam so stalni kupci, ki redno uporabljajo naše izdelke.

Ivana Drnas , Solin

Spoštovani,
Izjemno smo zadovoljni s kakovostjo medu, hitrostjo dostave in posebnim poudarkom na skrbnem pakiranju vaših izdelkov. Tako prejšnji nakupi kot ta so bili z veliko pozornostjo pakirani in urejeni.
Hvala vam za poslano in pozornost, ki jo vedno pošljete.
Čudovito je, da še vedno obstajajo ljudje, ki cenijo sebe in svoje dragoceno delo ter tudi kupca.
S spoštovanjem iz sončnega Solina,
Ivana&Mateo

Melita Zvekić Miler, Kastav

Darilni paket je dostavljen in zadovoljstvo je res veliko!!
Kot naročnik darila sem hvaležna za vsako podrobnost, ki ste ji posvetili in presenečenje naredili uspešno, toplo in čudovito!!

Tatjana Tepeš, Optimarisk doo-Varaždin

"Paketi so odlični in več kot odlični. Resnično smo navdušeni. Paketi so kakovostni, prefinjeni, prav takšni poslovni. Najlepše se vam zahvaljujem za sodelovanje, za hitrost in korektnost."

Maja Štorga, Novi Marof

Uporabljala sem Imunomed raznih medarjev, vendar me je ta navdušil. Začnimo z ljudmi, ki ga delajo in ki so izjemno prijazni in ustrežljivi, med, ki je fantastičnega in polnega okusa, ter pozornostjo, ki jo prejmete ob naročilu. O hitrosti dostave sploh ne govorimo, danes naročim, čez dan ali dva pa uživam. 5+

Jelena Bojanović, Đakovo

Vse pohvale za sirup iz borovih iglic. Sin ima alergijski laringitis, kar pomeni, da ob znižanju temperature vsak dan uporabljamo inhalator. Odkar uporabljamo sirup, inhalator ostane pospravljen, kar se še nikoli ni zgodilo... vse pohvale in priporočila.
+385 91 410 4422
www.pravi-cebelarji.si
Brza in cenovno ugodna dostava po vsej Sloveniji in EU-ju
Izkoristite možnost različnih vrst plačila
Sigurna spletna nakupovanja (uporabljamo SSL zaštito)
Množica priznanj in jamstvo kakovosti izdelkov
Vprašajte nas
1€ = 7.53450 kn